Stages & cours

 

Stages & cours

Het atelier biedt doorlopend mozaïekcursus aan en een aantal keer per jaar stages. Kijk op de kalender voor de juiste data en openingsuren.

Wil je graag met een groep van minstens 6 en maximum 12 personen op een ander moment een cursus of een stage volgen ? Dat kan! Ook voor kinderen vanaf 7 jaar is dit mogelijk. Neem contact op en we bekijken samen een datum.

Cours

Het hele jaar door kan je, tijdens de openingsuren, in het atelier terecht voor mozaïeklessen. Als beginner én gevorderde ben je welkom en word je professioneel begeleid volgens jouw wensen en noden. Je kan gedurende een halve dag een spiegeltje, een kaarsenhouder of een klein paneel maken om kennis te maken met mozaïek. Je kan 2 of 3 lessen volgen en een groter paneel of spiegel, een dienblad, een schaal of een bol maken. Wens je een (tuin)tafel, groot wanpaneel of muurmozaïek te maken dan kom je meerdere lessen gedurende een aantal maanden. Ook andere 2D mozaïekprojecten kan je in het atelier komen uitwerken.

De keuze is volledig aan jou!

Kinderen vanaf 10 jaar mogen meekomen met een volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen zonder volwassene les komen volgen.

 

Stages

Tijdens een stage werken we met een vaste groep gedurende 2 of 4 dagen achter elkaar aan een werkstuk.

  • MOZAIEKSCULPTUUR: Tijdens deze dag maken we onze eigen mozaïeksculptuur. Je maakt een sculptuur uit polystyreen, uit een vierkante blok (30x30x30cm) of een rechthoekige (23x23x50cm). Op het einde van de dag wordt een verharde laag aangebracht. Daarna kan je de ondegrond mozaïeken tijdens de les of thuis.

 

Calendrier

Heures d'ouvertures de janvier à juin 2015:

  • Chaque mardi soir de 19h – 22h
  • Stage mosaïque en 3D: samedi 25 avril 2015

Bekijk steeds de kalender daar sommige openingstijden niet gelden tijdens schoolvakanties ! Meld steeds je komst ! Dit kan tot de dag ervoor via sms, telefoon of e-mail. Ook als je na bevestiging toch niet kunt komen, graag even verwittigen.

De stages gaan steeds door van 10u – 17u.

Komen de data je niet uit en wil je graag op een ander moment een cursus of een stage volgen? Dat kan als je met een groep bent van minstens 6 en maximum 12 personen. Ook voor kinderen vanaf 7 jaar is dit mogelijk. Neem contact op en we bekijken samen een datum.

Tarifs

Korte lessenreeks:

  • 12€/uur
  • 46€/4uur

Lange lessenreeks:

  • Abonnement 10 uren = 115€
  • Abonnement 20 uren = 220€
  • Abonnement 30 uren = 300€
  • Stage mosaïque en 3D = 90€

De abonnementen zijn persoonsgebonden, niet terug betaalbaar en 1 jaar geldig.

Inbegrepen in de prijs zijn: keramische tegels (Mosa en vorstvrije tegels van Cesi), glasmozaïek (2x2cm en 1x1cm), glasparels, millefiori, schelpen, keitjes, lijmen en voegcement. Ondergrond en meer kostbare materialen zijn niet inbegrepen in de prijs. Uitzonderlijk zijn bij de mozaïeksculptuur de ondergrond wél inbegrepen en het voegcement niet.

Drank (koffie, thee, fruitsap en water) en koekjes zijn steeds aanwezig en ook inbegrepen.

Elèves au travail

 

Stage Sculpture en mosaïque

Inscription

Je kan je inschrijven via of telefonisch op 0476 40 47 97.

Vervolgens schrijf je het cursusgeld over op volgend rekeningnummer: 363-0301002-51 met vermelding van je naam en je keuze van cursus (het aantal uren of het abonnement) of stage.

Indien je langer dan twee weken voor de start van de cursus of stage annuleert krijg je het volledige bedrag teruggestort. Indien je binnen twee weken voor de start van de cursus of stage annuleert krijg je 50% teruggestort. Indien je minder dan 7 dagen voor de aanvang van de cursus of stage annuleert krijg je geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Als je voor een stage zelf een vervanger vindt voor jou plaats, krijg je wel een terugbetaling.
Indien de stage niet doorgaat, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Je kan ook zelf een groepje samenstellen (hou daarbij rekening met de min van 6 en max van 12 deelnemers). Je kiest samen een paar data die jullie uitkomen en mailt dit aan mij door. Nadat we een datum zijn overeengekomen wordt een voorschot overgeschreven op de rekening van het atelier. Dan ligt de workshop vast.

Als je nog vragen hebt, aarzel niet mij te contacteren!

 

 

Retour en haut